UW PAKKETBIJLAGEN. OP DE BEST MOGELIJKE PLAATS.

Van voordelig drukwerk tot doelgroepspecifieke distributie: de hoogwaardige DIMABAY-pakketbijlagen zullen uw doelgroep bereiken!

Giftcard

Maak van uw bijsluiter iets bijzonders. De kaart in creditcardformaat geeft de waarde van uw voucher op een perfecte manier weer. Dankzij de individuele codering kan elke inwisseling van de kortingscode worden getraceerd.

Formaten: DIN A6 of DIN lang met opgeplakte giftcard

Exclusieve pakketbijlagen

Van standaardformaten tot catalogusinserts en productmonsters, exclusieve pakketbijlagen geven u de grootste vrijheid bij het ontwerpen van uw reclamemateriaal. Beslis op basis van uw doelgroep over diverse selectiekenmerken.

Formaten: Standaard bijlagen tot DIN A5 en maximaal 20g, andere formaten en gewichten op aanvraag.

Partnerbijlagen

Deel de kosten van de pakketbijlagen met een andere online shop. Wij zorgen voor alle coördinatie en logistiek, zoeken een geschikte partner en vervolgens drukken en leveren wij de pakketbijlagen.

Formaat: DIN lang, eenzijdige opdeling, gewicht ca. 5g, druk via DIMABAY

Couponboekje

Focus op reikwijdte en waardevolle doelgroepen. Verminder de kosten voor het drukken en verzenden en deel de advertentieruimte efficiënt met aantrekkelijke partners.

Formaat: 145 x 145 mm, ca. 30g, druk en logistiek door DIMABAY

PAKETBEILAGEN-KAMPAGNE ONLINE KONFIGURIEREN

Sie können Ihre nächste Werbekampagne ganz einfach mit unserem Online-Konfigurator zusammenstellen und buchen. Ob Full-Service, die Verteilung Ihrer eigenen Beilagen oder nur der Druck von z.B. unserem beliebten Giftcard Flyern, wir geben Ihnen gerne unsere überaus guten Einkaufskonditionen weiter.

DIMABAY GmbH
Promenadeplatz 8
80333 München

Tel: +49 (0)30 992 11 92 00
Fax: +49 (0)30 992 11 92 01
Mail: contact@dimabay.nl

Contactformulier

voor media- en pakketbijlagen

* U kunt uw pakketplaatsen van 2.000 pakketten/maand verrekenen met uw reclamecampagne.

Succesvol verstuurd!

Bedankt! Wij nemen contact met u op na controle van uw gegevens.