de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief.

De DiMaBay nieuwsbrief geeft u regelmatige updates over onze pakketbijlagen en ons netwerk.

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Email

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen

 

Versturen

Denk print. Bereik kopers met online affiniteit met DIMABAY pakketbijlagen.

 

Pakketbijlagen – het kost effectieve medium om nieuwe klanten te winnen

Pakketbijlagen van DIMABAY biedt u de mogelijkheid om uw klanten op een effectieve manier te benaderen, zonder daarvoor informatie voor in te kopen en verzendkosten te betalen. U zult besparen op het verzenden via de post, omdat wij uw catalogus via ons internationale verzendnetwerk zorgvuldig distribueren. Wilt u een B2B doelgroep bereiken? Geen probleem! We hebben een groot distributie netwerk waarin bijvoorbeeld ook veel kantoorwinkels zitten die online verkopen.

Bent u een  leverancier van business to business kantoorspullen? Zou u graag uw online verkoop willen stimuleren? Als dit het geval is, dan zijn de pakketbijlagen van DIMABAY perfect voor u. Wij kunnen uw pakketbijlagen versturen op basis  van specifieke geografische gebieden. Dit betekent dat u zeer nauwkeurig en  tegelijkertijd uw off- en online shop kan promoten.

 

pizzagrafik.jpg
GEBIED MAANDELIJKSE VERZENDING AANDEEL
Technologie > 200,000 75% 25%
Beauty & Lifestyle > 200,000 40% 60%
Mode > 300,000 35% 65%
Universele post > 100,000 45% 55%
Media > 100,000 60% 40%
Family & huis dieren > 100,000 20% 80%
Huis & tuin < 100.000 50% 50%
Zakelijk < 100.000 65% 35%
 Verzamel objecten < 100.000 75% 25%
Diensten en Overige < 100.000 40% 60%

 

U voordelen van werken met DIMABAY

Acceptatie
Volgens een representatief onderzoek van het instituut van handel uit Keulen, worden pakket bijlagen in verzendingen door 82% van de consumenten geaccepteerd.*
 
Bruikbaarheid
Volgens consumenten zijn pakketbijlagen een van de meest nuttige vormen van adverteren, effectiever dan advertenties op tv, radio of een banner.*
 
Ervaring
DIMABAY heeft meer dan 2,000 succesvolle campagnes door heel Europa opgezet. Wij kunnen u dus altijd helpen.
 
Ontelbare product mogelijkheden
Doormiddel van pakketbijlagen biedt DIMABAY een breed scala aan creatieve marketing mogelijkheden aan. Variërend van traditionele flyers, tot brochures, catalogi en product samples.
 
Kostenefficiënt
Schaalvoordelen en efficiënte processen geven de mogelijkheid om vouchercampagnes tegen een scherpe prijs aan te bieden. Naast adverteren tegen prijs, bieden we ook ruil (barter) mogelijkheden en resultaat gerichte prijsmodellen aan.
 
Internationaal
Advertentie campagnes in diverse Europese landen via één bron, DIMABAY maakt het mogelijk.
 

 

Voorbeelden van pakketbijlagen van postorderbedrijven

Zalando

Bonprix

Daniel Jouvance

Yves Rocher

Fressnapf

Galeries Lafayette

Planet Sports

OPITEC

Willemse

 

DIMABAY pakketbijlagen voor uw winkels en klassieke postorderbedrijven

DIMABAY heeft uitgebreide ervaring in het werken met postorderbedrijven en dankzij onze best practice expertise kunnen wij u adviseren welke vorm van pakketbijlagen het meest geschikt is voor u. Door middel van interne assessments kunnen we u ook volledige ondersteuning bieden in het uitzoeken van de meest geschikte distribiteur.

Van het bedenken tot het uitvoeren, wij bieden een op maat gemaakt pakket. We zullen ook alle operationele en logistieke handelingen voor onze rekening nemen. Daarnaast zijn bijvoorbeeld onze grafisch designers u graag van dienst om een print template en advertentie materiaal te ontwerpen. Wij maken graag gebruik van onze jaren lange ervaring om u de beste service te leveren als het om pakketbijlagen gaat.