de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief.

De DiMaBay nieuwsbrief geeft u regelmatige updates over onze pakketbijlagen en ons netwerk.

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Email

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen

 

Versturen

GROOT BEREIK, FLEXIBEL EN KOSTENEFFICIENT. RICHT UW ADVERTENTIE OP EEN ZEER SPECIFIEKE DOELGROEP MET DIMABAY’S PAKKETBIJLAGE CAMPAGNES.

 

Het totaal pakket is hier! Bereik een doelgroep van actieve online kopers op het juiste moment.

DIMABAY’s pakketbijlagen zijn ideaal voor (industriële) dienstverleners om op een kostenefficiënte manier een groot aantal potentiele klanten te bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld als verzekeraar uw producten adverteren aan jongeren die net online een laptop hebben gekocht. U kunt dan uw advertentie heel gericht op deze doelgroep afstemmen, waardoor het ook beter ontvangen zal worden op het moment dat ze hun bestelling binnenkrijgen. DIMABAY’s pakketbijlagen zijn ideaal voor (industriële) dienstverleners om op een kostenefficiënte manier een groot aantal potentiele klanten te bereiken. Zo kunt u bijvoorbeeld als verzekeraar uw producten adverteren aan jongeren die net online een laptop hebben gekocht. U kunt dan uw advertentie heel gericht op deze doelgroep afstemmen, waardoor het ook beter ontvangen zal worden op het moment dat ze hun bestelling binnenkrijgen.

 

pizzagrafik.jpg
GEBIED MAANDELIJKSE VERZENDING AANDEEL
Technologie > 200,000 75% 25%
Beauty & Lifestyle > 200,000 40% 60%
Mode > 300,000 35% 65%
Universele post > 100,000 45% 55%
Media > 100,000 60% 40%
Family & huis dieren > 100,000 20% 80%
Huis & tuin < 100.000 50% 50%
Zakelijk < 100.000 65% 35%
 Verzamel objecten < 100.000 75% 25%
Diensten en Overige < 100.000 40% 60%

Uw voordelen met DIMABAY

Acceptatie
Volgens een representatief onderzoek van het instituut van handel uit Keulen, worden pakket bijlagen in verzendingen door 82% van de consumenten geaccepteerd.*
 
Bruikbaarheid
Volgens consumenten zijn pakketbijlagen een van de meest nuttige vormen van adverteren, effectiever dan advertenties op tv, radio of een banner.*
 
Ervaring
DIMABAY heeft meer dan 2,000 succesvolle campagnes door heel Europa opgezet. Wij kunnen u dus altijd helpen.
 
Onbeperkte product mogelijkheden
Doormiddel van pakketbijlagen biedt DIMABAY een breed scala aan creatieve marketing mogelijkheden aan. Variërend van traditionele flyers, tot brochures, catalogi en product samples.
 
Kostenefficiënt
Schaalvoordelen en efficiënte processen geven de mogelijkheid om vouchercampagnes tegen een scherpe prijs aan te bieden. Naast adverteren tegen prijs, bieden we ook ruil (barter) mogelijkheden en resultaat gerichte prijsmodellen aan.
 
Internationaal
Advertentie campagnes in diverse Europese landen via één bron, DIMABAY maakt het mogelijk.
 

 

Voorbeelden van pakketbijlagen van traditionele postorderbedrijven

Yves Rocher

Marley Spoon

Drukwerkdeal

Lafuma

Zalando

Lieferando

Rakuten

Saxoprint

Weg.de

 

DIMABAY pakketbijlagen voor (zakelijke) dienstverleners

DIMABAY heeft uitgebreide ervaring in het werken met (zakelijke) dienstverleners, dankzij onze best practice expertise kunnen wij u adviseren welke vorm van pakketbijlagen het meest geschikt is voor u. Door middel van interne assessments kunnen we u ook volledige ondersteuning bieden in het uitzoeken van de meest geschikte distribiteur.

Van het bedenken tot het uitvoeren, wij bieden een op maat gemaakt pakket. We zullen ook alle operationele en logistieke handelingen voor onze rekening nemen. Daarnaast zijn bijvoorbeeld onze grafisch designers u graag van dienst om een print template en advertentie materiaal te ontwerpen. Wij maken graag gebruik van onze jaren lange ervaring om u de beste service te leveren als het om pakketbijlagen gaat.