de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief.

De DiMaBay nieuwsbrief geeft u regelmatige updates over onze pakketbijlagen en ons netwerk.

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Email

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen

 

Versturen

Aantrekkelijke commissie dankzij grote volumes. Word distributie partner voor DIMABAY.

 

Word een van onze distributiepartners en profiteer van de voordelen. Gratis en zonder verplichtingen!

Als distribiteur van pakketbijlagen samenwerken met DIMABAY biedt u velen voordelen. Naast het aantrekkelijke commissie model profiteert u van de associatie met gerenommeerde bedrijven. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw klanten kortingen van deze bedrijven aan te bieden door de diverse pakketbijlagen. We kunnen u ook een korting op het printen van toekomstig advertentie materiaal aanbieden.

Het lidmaatschap met DIMABAY is zonder enige verplichting en geheel gratis. Wij zorgen er voor dat de te versturen pakketbijlagen  worden afgeleverd. Het minimaliseren van de administratieve rompslomp is voor ons van groot belang. Direct na het aflopen van de distributie van een campagne ontvangt u van ons uw vergoeding.

 
 
paketbeilagen.png

Hoe kunt u geld verdienen met DIMABAY?

Met DIMABAY profiteert u van aantrekkelijke vergoedingen voor het versturen van pakketbijlagen, u kunt het versturen van uw verzendingen volledig benutten. Naast campagnes met een vaste vergoeding kunt u ook direct profiteren van een succesvolle campagne door middel van performance based commissie. Onze vergoedingscalculator stelt u in staat om uw mogelijkheden als distributiepartner te berekenen. 

 

Bereken nu uw jaarlijkse vergoeding:
Uw maandelijkse verzendingen:
  Vaste vergoeding Prestatie gerelateerd
Voorbeeld van vergoeding 4 Cents per bijlagen 10 € per redemptie
Maandelijkse verzendingen 5,000 Pakketten 5,000 Pakketten
Redemptie De redemptie heeft geen invloed op de vaste vergoeding 0,5%
Vaste vergoeding / prestatie gerichte vergoeding 200,00 €  
Commissie vergoeding van de campagne   250,00 €
Jaarlijkse vergoeding met DIMABAY XX 600,00 € 750,00 €
Jaarlijkse vergoeding met DIMABAY 7.200,00 € 9.000,00 €
 

Al bij een volume 1000 maandelijkse verzendingen en de distributie van meerdere bijlagen (een maximum van drie per keer) kunt u duizend euro of meer verdienen

Uw voordelen als distributiepartner van DIMABAY

Ervaring
DIMABAY heeft meer dan 2,000 succesvolle campagnes door heel Europa opgezet. Wij kunnen u dus altijd helpen.
 
Bruikbaarheid
Volgens consumenten zijn pakketbijlagen een van de meest nuttige vormen van adverteren, effectiever dan advertenties op tv, radio of een banner.
 
Onbeperkte product mogelijkheden
Doormiddel van pakketbijlagen biedt DIMABAY een breed scala aan creatieve marketing mogelijkheden aan. Variërend van traditionele flyers, tot brochures, catalogi en product samples.
 
Aantrekkelijke vergoedingenAantrekkelijke vergoedingsmogelijkheden, waarbij vaste of prestatie gerichte vergoedingen ook mogelijk zijn.
 
Internationaal
Als u in meer dan één Europees land distribueert, kan DIMABAY u ondersteunen in het benutten van uw internationale pakketten.
 
Gratis en zonder zorgen
Uw lidmaatschap met DIMABAY is gratis en vergt slecht een minimale inspanning.
 
 

Als distribiteur van pakketbijlagen samenwerken met DIMABAY biedt u velen voordelen.

Naast het aantrekkelijke commissie model profiteert u van de associatie met gerenommeerde bedrijven. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw klanten kortingen van deze bedrijven aan te bieden door de diverse pakketbijlagen. We kunnen u ook een korting op het printen van toekomstig advertentie materiaal aanbieden.

Het lidmaatschap met DIMABAY is zonder enige verplichting en geheel kosteloos. Wij zorgen er voor dat de te versturen pakketbijlagen gratis worden afgeleverd. Het minimaliseren van de administratieve rompslomp is voor ons van groot belang. Direct na het aflopen van de distributie van een campagne ontvangt u van ons uw vergoeding.

 

Meld u nu aan als distributiepartner van pakketbijlagen.

 

Register here