de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief.

De DiMaBay nieuwsbrief geeft u regelmatige updates over onze pakketbijlagen en ons netwerk.

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Email

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen

 

Versturen

Groot bereik en onverslaanbare voorwaarden. Couponboekjes me DIMABAY.

 

Uw individuele, all- inclusive bijlagen

Couponboekjes van DIMABAY zijn de meest efficiënte form van bijlagen advertenties en tevens zeer populair bij onze klanten wegens het grote bereik. In een couponboekje deelt u de advertentie ruimte met andere attractieve partners en dus ook de kosten voor printen en verzenden.

Zal het hele proces, van start tot finish, coördineren; we zorgen voor alles! Van het zoeken naar de meest geschikte advertentie partner tot het printen, verpakken en distribueren van de campagne. Ook het vinden van de beste distributiepartner kunt u aan ons overlaten.

Naast uw eigen pagina in het couponboekje komt uw logo ook op de cover te staan!

 

Uw voordelen van het DIMABAY couponboekje

Competitieve prijzen
De geoptimaliseerde en efficiënte werkwijze van DIMABAY zorgt ervoor dat u kunt adverteren tegen een lage prijs. We verzorgen elke maand verschillende couponboekjes, waardoor we gunstige printtarieven bij onze printers hebben bedongen, dit voordeel geven we graag aan u door.
 
Top Kwaliteit
We verzorgen onze partners en campagnes altijd met de grootst mogelijke kwaliteit, we sturen u graag een couponboekje toe als voorbeeld van onze kwaliteit.
 
Individueel
Dankzij onze specifieke selectie criteria kunnen we u op maat gemaakte couponboekjes aanbieden speciaal voor uw doelgroep.
 
Internationaal
Advertentie campagnes in diverse Europese landen via één bron, DIMABAY maakt het mogelijk.
 
Ervaring
DIMABAY heeft meer dan 2,000 succesvolle campagnes door heel Europa opgezet. Wij kunnen u dus altijd helpen.
 
Betrouwbaarheid
​Het samenstellen van een couponboekje is behoorlijk complex, omdat bijvoorbeeld alle partners hun ontwerp op tijd moeten inleveren. DIMABAY is uw partner, die alles regelt en er voor zorgt dat de campagnes op tijd en correct plaatsvinden.
 
 

 

Voorgaande couponboekjes voorbeelden

YourSuprise

Buur Fashion

Planet Cards

PIXERS

Style 4

Parfumerie La Bourse

 

Positieve ervaring - internationale couponboekjes campagnes

DIMABAY  is een van Europa ’s leidende spelers op het gebied van pakketbijlagen, met meer dan 2,000 nationale en internationale campagnes. We beschikken over uitstekende ervaring en productkennis. Ons team levert maandelijks diverse flyerboekjes voor diverse Europese markten. We kennen de valkuilen en kunnen u verzekeren dat alle campagnes volgens een strikt tijdsschema georganiseerd worden. Wat uw wensen ook zijn, DIMABAY kan u couponboekjes leveren voor verschillende volumes en doelgroepen.