de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief.

De DiMaBay nieuwsbrief geeft u regelmatige updates over onze pakketbijlagen en ons netwerk.

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Email

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen

 

Versturen

Het Europese netwerk voor pakketbijlagen. Zo werkt DIMABAY.

 
Adverteerders (bijvoorbeeld verkopers van speelgoed) plaatsen hun bijlagen  bij de verzending van een distributeur uit het DIMABAY netwerk. Hiervoor betalen ze een kleine vergoeding aan DIMABAY.
DIMABAY zoekt voor de adverteerder  de meeste geschikte distributeur uit (bijvoorbeeld een bedrijf dat kinderkleding verkoopt) en stuurt de bijlagen daar naar toe.
De geselecteerde distribíteur zal de bijlagen in zijn verzendingen meenemen. De online klant krijgt zijn bestelling  met daarin ook de bijlagen van de advertiser.
De online klant maakt gebruik van het aanbod (voucher/ kortingsbon) van de original advertiser dat met de bestelling was meegezonden.  

 

DIMABAY - een kort introductie

DIMABAY is een van Europa’s meest toonaangevende aanbieders op het gebied van bijlagen marketing. We werken momenteel met meer dan 7,000 bedrijven verspreid over heel Europa en verzorgen voor onze klanten maandelijks meer dan 20 miljoen verzendingen. Ons succes in de verschillende markten stelt ons in staat om adverteerders een groot bereik te garanderen voor hun pakketbijlagen.

DIMABAY ondersteunt haar klanten gedurende het hele proces en neemt ook alle handelingen omtrent administratie, print en logistiek voor haar rekening.

Naast ons kantoor in Bayreuth heeft DIMABAY ook een internationaal kantoor in het hart van Berlijn. Het DIMABAY team bestaat uit een enthousiast en ervaren team, met medewerkers uit verschillende landen.