de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief.

De DiMaBay nieuwsbrief geeft u regelmatige updates over onze pakketbijlagen en ons netwerk.

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Email

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen

 

Versturen

Uw agency en DIMABAY. Een succesformule.

 

Aantrekkelijke commissie voor het aandragen van adverteerders.

Een samenwerking met DIMABAY levert u een aantrekkelijke financiële compensatie op. Uw kunt vouchercampagnes aantrekkelijk aanbieden aan uw klanten. DIMABAY biedt uw klanten complete service voor de campagne; printen, verspreiden en evaluatie. Daarbij maken we gebruik van ons netwerk van meer dan 7,000 internationaal gerenommeerde (postorder)bedrijven. 
 

 

Uw voordelen met DIMABAY

Internationaal
Advertentie campagnes in diverse Europese landen via één bron, DIMABAY maakt het mogelijk.
 
Full service partner
DIMABAY biedt u complete service voor uw vouchercampagnes. Advies bij de keuze voor layout en verzendpartners, printen van de vouchers en de eindevaluatie.
Ervaring
DIMABAY heeft meer dan 2,000 succesvolle campagnes door heel Europa opgezet. Wij kunnen u dus altijd helpen.
 
Win-win
Als een webshop heeft kan DIMABAY u een attractieve commissie bieden voor het versturen van vouchers.
Marktpenetratie en demografische targeting
DIMABAY heeft partnerships met diverse internationaal gerenommeerde postorderbedrijven en kan u een netwerk bieden met meer dan 7,000 partners.
Onbeperkte product mogelijkheden
Doormiddel van pakketbijlagen biedt Dimabay een breed scala aan creatieve marketing mogelijkheden aan. Variërend van traditionele flyers, tot brochures, catalogi en product samples.
 

Profiteer van DIMABAY’s expertise

DIMABAY is al sinds lange tijd partner van diverse internationale agencies, die zeer tevreden zijn met de soepele afhandeling en de successen van onze producten en campagnes. Wij nemen ‘full service’ letterlijk. We leveren nationaal en internationaal maatwerkadvies en duidelijk campagne management vanuit één enkel aanspreekpunt. Ons internationale team helpt u graag om het resultaat van uw campagne te maximaliseren. Met een schat aan ervaring en meer dan 2,000 succesvol afgeronde campagnes kunnen we bijna elke uitdaging aan. Schroom niet om contact met ons op te nemen mocht u over het een of ander extra informatie willen.