de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief.

De DiMaBay nieuwsbrief geeft u regelmatige updates over onze pakketbijlagen en ons netwerk.

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Email

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen

 

Versturen

Pakketbijlagen van DIMABAY werken! Voor grote en kleine bedrijven.

 
“Als webwinkel in parfum, huidverzorging en make-up, willen wij onze klanten altijd meer bieden. En dat kan met DIMABAY. Onze pakketten worden opgeleukt met mooie flyers en geven onze klanten net dat beetje extra dat zij verdienen. DIMABAY zorgt voor een mooie aankleding van onze verzendingen.”
 
“Onze samenwerking met DIMABAY kenmerkt zich door een prettige communicatie, snel schakelen en succesvolle campagnes. Groot voordeel is dat we de campagnes in overleg zelf kunnen afstemmen en inplannen.”
 

 
“DIMABAY is een vertrouwde partner voor ons. De samenwerking is erg makkelijk en vriendelijk. We willen DIMABAY graag voor toekomstige projecten weer gebruiken.”
 

 
“We werken nu al een aantal jaar samen met DIMABAY en hebben diverse campagnes gedaan. We zijn zeer tevreden over de ondersteuning en kijken uit naar een langere samenwerking met DIMABAY.”
 

 
“Dankzij onze samenwerking met DIMABAY waren we instaat om diverse nieuwe klanten te bereiken. De resultaten van de campagne was voortreffelijk.”
 
“Met DIMABAY konden wij regionaal nieuwe klanten winnen en konden van de omzet gelijk een nieuwe campagne realiseren."
 

 
“Flyercampagnes met DIMABAY werken! Wij hebben zowel flyers gedeeld als geparticipeerd in het flyerboekje, en beide producten brachten overtuigende resultaten."
 
"De communicatie en afwikkeling van de campagne waren voor ons gemakkelijk en ongecompliceerd. De respons  van de vouchers was bovendien bovengemiddeld."
 

 
“Wij zijn zeer tevreden met de professionele begeleiding bij de campagne en met de service, ook na het sluiten van het contract. De flyerboekjes van DIMABAY hebben voor ons zo goed gewerkt, dat wij de uitgaven direct terug hebben verdiend."
 
 

Duizenden van internationale klanten vertrouwen DIMABAY als het op pakketbijlagen aankomt

Adveerders

 

Verzendpartners