Meldt u gratis aan voor de nieuwsbrief.

De DiMaBay nieuwsbrief geeft u regelmatige updates over onze pakketbijlagen en ons netwerk.

Voornaam
Achternaam
Bedrijf
Email

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen

 

Versturen

DIMABAY
NIEUWS...

beursdata 2019
klik hier
Neem contact met ons op. We kijken uit om kennis met u te maken!

 + Internet World 01 en 02 maart 2016 in München
 + CO-REACH 29 en 30 juni 2016 in Neurenberg
 + dmexco 14 en 15 september 2016 in Keulen
mrt
24
enjoy_easter.png
Vrolijk Pasen!
jan
13
Sample_Premium_Quarter_Flyer_DE.png
DiMaBay lanceert een nieuw marketing insert product in 2016

De Premium Quarter Flyer is een nieuw product dat nieuwe mogelijkheden biedt voor onze partners.

Voor een aantal partners was de Shared Flyer te prijzig en de bekende couponboekjes hadden te veel partners waardoor opvallen moeilijker werd gemaakt. Daarom is de Premium Quarter Flyer tot stand gekomen, om alle voordelen van andere producten te mengen voor een lagere prijs.

Je deelt de advertentieruimte in de Premium Quarter met in totaal vier partners, en genereert vrijwel hetzelfde resultaat als met de Shared Flyer. Anders dan de producten van andere aanbieders geven wij onze klanten elk een hele pagina. Zo kunnen onze partners efficiënt hun boodschap displayen en uiteindelijk de interesse van hun klanten wekken. De productie en distributie kosten worden gedeeld door alle deelnemende adverteerders van de Premium Quarter Flyer.

In landen als Duitsland, Spanje, en Zweden heeft dit tot zeer positieve reacties en resultaten geleid, nu willen wij het aan al onze partners aanbieden. Voor meer informatie kunt u op de volgende link klikken :

http//:www.dimabay.nl/news/product_sheet_premium_quarter_flyer_nl.pdf

dec
22
Bedankt voor 2015
sep
23
logo.png
De e-commerce update van het jaar vind morgen plaats in Utrecht: Shopping Today

Shopping Today: Dit jaar zullen o.a. Twitter, WeChat, en Dexport spreken over de laatste updates in E-commerce world. Natuurlijk is DiMaBay hierbij aanwezig om onze klanten te informeren over onze services die wij aanbieden voor de Nederlandse markt. Om zo acquisitie een boost te geven door middel van pakketbijlagen. Onze collega Mirza zal ons op dit event vertegenwoordigen. U kunt hem bereiken op het volgende nummer 06 28 21 21 73 om een afspraak te maken. Tot morgen!

aug
11
Mirza_news.jpg
Welkom Mirza!

WIj heten Mirza van harte welkom in ons team. Sinds juli werkt Mirza als Junior Advertising Manager bij DiMaBay, hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Nederlandse markt en het onderhouden en versterken van klantenrelaties in Nederland . Wij wensen hem een succesvolle en fijne tijd bij DiMaBay.

aug
10
Roel_news.jpg
Welkom Roel!

Roel is senior advertising manager bij DiMaBay. Sinds 2015 is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Met zijn veelzijdige werkervaring is hij dé contactpersoon voor DiMaBay's wijd uiteenlopende nieuwe en trouwe klanten.

apr
02
Ostern.jpg
Vrolijk Pasen

We wensen al onze klanten, werknemers, en partners een vrolijk pasen. 

apr
01
NABU_Projekt.jpg
DiMaBay steunt lokaal project Untere Havel

DiMaBay vindt het belangrijk om bij te dragen aan haar regio. Dit doen wij door de natuurbeschermingsorganisatie NABU te steunen bij hun Untere Havel project. 

Dit ambitieuze project heeft als doel natuur langs de rivier de Havel opnieuw te verwilderen. Met 90km aan rivierbedding is dit het grootste project van zijn soort in Europa. Door deze natuur te verwilderen beschermt de NABU de leefgebieden van meer dan 1.100 soorten, zoals de otter en visarend. Meer informatie is te vinden op: www.en.nabu.de/about/.

We hopen door onze inspanning onze business partners te inspireren ook lokale projecten te steunen, en deel te nemen aan ons project Meine Region.

mrt
05
Online retailers hebben een krachtige marketingtool voorhanden

Klanten belonen met aantrekkelijke vouchers in de verzenddoos - Online retailers hebben een krachtige marketingtool voorhanden waarmee ze de verkoop, de gemiddelde orderwaarde en - uiteindelijk - de winst kunnen vergroten, namelijk: de verzenddoos die ze gebruiken voor het versturen van bestellingen.

Meer informatie op: www.twinklemagazine.nl/praktijk/2013/11/de-verzenddoos-als-marketinginstrument-5-tips/index.xml.

dec
22
Picture_christmas_klein.jpg
Christmas is coming...

Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar.

jul
30
DiMaBay News

We presenteren met trots onze nieuwste partner: Webgains

DiMaBay werkt nu samen met een van de leidende spelers binnen de wereld van affiliatie netwerken. Webgains maakt gebruik van state-of-the-art technologie en levert perfecte ondersteuning voor verkopers & affiliaties. Als internationaal opererend affiliatie netwerk voldoet het aan alle eisen die vandaag de dag aan een affiliatie en online marketing worden gesteld, zoals tijdbesparende functies en verbeterde security. Dankzij haar expertise in Europa en Amerika is Webgains instaat direct en snel toegang te bieden tot nieuwe potentiele klanten.


Bijvoorbeeld met de  Webgains Voucher Management Tool© vertrouwd het affiliatie netwerk op cross-media couponing en realiseert daarmee een verbetering van het bereik door on en offline kanalen te combineren. Offline distributie van coupon codes kan makkelijk worden getrackt met Webgains. De Webgains Voucher Management Tool biedt volledige controle en sluit coupons, die niet voor affiliatie zijn bestemd, automatisch uit.


Meer informatie over Webgains is  terug te vinden op www.webgains.de, www.facebook.com/WebgainsDE en www.twitter.com/Webgains